EGS Project

EGS udvikler den energieffektive skole med dig! PDF Print E-mail

Energi

Vi mennesker trænger til energi for at opretholde vores helbred, vores velvære, vores livsstil og økonomi. Vores selskab trænger til mennesker som har kendskab, evnen og den rette indstilling til at bruge energi på en fornuftig måde.

Udannelse

Kompetencer angående brug af energi er afgørende for Europas økonomiske og økologiske fremtid. Uddannelsen om emnet energi må blive en væsentlig del af skolernes læreplaner for at frembringe tilsvarende kompetente borgere dermed.

Engagement

Energi burde tjene til alles velfærd. Projektet EGS opstod af nødvendigheden, at engagere forskellige lokale aktører i mestringen af energiproblemerne og forbedringen af energieffektiviteten.

Skoler

Skoler er hovedaktører når det gælder at danne bevisthed og formidle kendskab om en fornuftig brug af energi, og de opnår gennem skolefælleskabet at komme ud til hele selskabet.

Det strategiske mål

Projektet EGS vil give videregående skoler en nøglerolle i energivendepunktet og opmuntre dem til at engagere lokale aktører – elever, familier, SMBer, kommuneforvaltninger – i en proces som vil føre til en højere energieffektivitet og styrke kompetencen til samfundet.

For flere informationer burde du kontakte os:

  • Projektledelse: Prof. Giorgio Pizzolato - projektkoordinator, Dr. Marco Devetta – projektleder, Liceo Scientifico Statale "N. Tron", Schio, Vicenza – Italia
  • Kontaktansvarlig for offentlighedsarbejdet: Umweltbüro Nord e.V. (Miljøkontor Nord), Tilman Langner, Badenstr. 45, 18439 Stralsund, Tyskland, E-post: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hjemmeside: www.umweltschulen.de
 

Subscribe for our newsletterReceive HTML?

Login

You are here  : Home EGS in your Country Denmark